Daca nu suntem de 1 mai la mare atunci vine marea la noi

1 Mai

Daca nu suntem de 1 mai la mare atunci vine marea la noi. Acesta era sloganul unui comerciant de la o terasa din parcul IOR din Bucuresti. La fel ca in multe alte orase din tara, s-a organizat si in capitala un targ destinat pofticiosilor, cu ocazia mini-concediului de 1 mai.

Bucatarii de la mai multe terase, au incins gratarele si incalzit ceaunele, pentru a servi pofticiosii cu cele mai bune mancaruri de sezon. Puteai gasi cu usurinta de la ciorba de peste pana la caracatita sau creveti, si toate la preturi accesibile. Iar vanzatorii erau asortati conform sarbatorii.

Micii si hamsii la mare cautare

Cele mai bine vandute preparate au fost micii si hamsii, care mergeau de minune cu un mujdei de usturoi.

Ispita culinara a fost mare, iar noi impreuna cu ceilalti clienti, nu am putut gusta din toate bunatatile oferite, insa nimeni nu a plecat flamand, inclusiv insotitorii necuvantatori erau bucurosi.

Pe langa mancarea foarte buna, puteai alege si dintre o gama variata de dulciuri, sau cumpara un produs de la tarabele cu artizanate.

Speram sa se organizeze cat mai multe astfel de targuri si pe viitor.

Daca doriti sa va cazati in Bucuresti puteti face rezervarea pe booking de pe acest link, astfel obtineti 10% din valoare inapoi din partea Booking. Odata ce ati intrat, alegeti perioada dorita in care doriti sa programati concediul si scrieti numele pensiunii dorite in bara de cautare.

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban 🙂

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm – Il puteti achizitiona in Romania de la magazinul F64 – mai multe detalii aici

Pentru alte aparate asemanatoare consultati acest link

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *