Bucharest Half Marathon 2017

Un altfel de weekend

Editia de anul acesta pentru Bucharest Half Marathon a fost o initiativa bine primita de catre toata lumea. Acest lucru s-a vazut prin numarul foarte mare de participanti. Au venit oameni de toate varstele, de la mic la mare, de la tanar la batran, individual sau in echipe.

Miscare

Ce motiv mai bun ai sa iesi din casa decat pentru a face miscare, si mai ales intr-un cadru organizat. Atmosfera era una foarte placuta, oamenii erau fericiti, iar starea si sentimentele induse de acest eveniment sunt extraordinare. Bucharest Half Marathon 2017 s-a desfasurat pe doua zile, pe 13 mai au alergat copii, iar duminica 14 mai 2017, a avut loc competitia in sine, la care au participat oameni de pretutindeni. Au venit in special din Bucuresti, dar si foarte multe persoane din provincie, sau chiar din alte tari.

Trasee Bucharest Half Marathon

Sambata 13 mai 2017:

  • Cursa copiilor McDonald’s
  • Cursa Adolescentilor Erasmus

Duminica 14 mai 2017:

  • Cursa individuala Volkswagen 10 km
  • Cursa populara Vodafone 3 km
  • Scholl Semimaraton Stafeta 3 persoane (7 km + 7 km + 7.1 km)
  • Semimaraton individual 21 km
Harta preluata de pe http://www.bucuresti21km.ro/

In functie de fiecare distanta, traseul era diferit, dar punctul de finish era mereu acelasi (in fata Casei Poporului) unde suporterii isi asteptau favoritii, cu urale, aplauze si incurajari.

Pentru Bucharest Half Marathon a fost facilitat accesul companiilor, comunitatilor si persoanelor individuale.

Pe langa maraton in sine, au avut loc si alte evenimente in Piata Constitutiei, unde puteai face diverse antrenamente alaturi de traineri sau merge la scena amenajata.

Bucharest Half Marathon a fost foarte bine organizat, traseele bine delimitate, asiguradu-se securitatea si asistenta medicala.

Au fost oferite premii persoanelor cele mai rapide, in functie de tipul maratonului la care au participat, iar intregul eveniment a fost sponsorizat de diverse companii.

Marele plus, conform unor statistici este ca evenimentul a devenit mult mai popular, iar fata de editia anterioara, numarul participantilor a crescut cu peste 50%. Toti participantii s-au simtit foarte bine, si speram ca astfel de evenimente sa se organizeze cat mai des.

Urmatorul eveniment va avea loc in octombrie 2017.

Daca doriti sa va cazati in Bucuresti puteti face rezervarea pe booking de pe acest link, astfel obtineti 10% din valoare inapoi din partea Booking. Odata ce ati intrat, alegeti perioada dorita in care doriti sa programati concediul si scrieti numele pensiunii dorite in bara de cautare.

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban 🙂

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm – Il puteti achizitiona in Romania de la magazinul F64 – mai multe detalii aici

Pentru alte aparate asemanatoare consultati acest link

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *