Femei pe Matasari 2017

Femei pe Matasari 2017

A 7-a editie a festivalului Femei pe Matasari 2017 s-a desfasurat in perioada 26-28 mai, pe strada Matasari din Bucuresti.

Oaspetii care au venit in vizita au fost intampinati cu delicatese si veselie.

Distractie si voie buna

Atractia principala a evenimentului au fost produsele hand-made si cele traditionale, care mai de care mai originale. Calitatea acestora fiind apreciata de catre cumparatori.

Strada cunoscuta pentru negustorii de matasuri, care s-au stabilit in aceasta zona acum mult timp, dar si mai ales pentru damele sale de companie, aduce o atmosfera aparte in zilele noastre.

Comerciantii isi atrag cumparatorii cu dulciuri ispititoare (placinte boieresti, galuste cu prune, clatite, salam de biscuiti, prajituri, etc.), dar si cu mirosul unei pizza pe vatra proaspat pregatita, care impreuna cu alte sandwich-uri si cu anumite bauturi, puteau satisface orice pofticios.

Lumea a fost incurajata sa cumpere si sa profite de ofertele existente.

Pe langa expozanti, evenimentul a avut si activitati artistice, surprize si multa distractie.

Speram ca pe viitor sa se organizeze cat mai multe festivaluri de acest fel.

Daca doriti sa va cazati in Bucuresti puteti face rezervarea pe booking de pe acest link, astfel obtineti 10% din valoare inapoi din partea Booking. Odata ce ati intrat, alegeti perioada dorita in care doriti sa programati concediul si scrieti numele pensiunii dorite in bara de cautare.

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban 🙂

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm – Il puteti achizitiona in Romania de la magazinul F64 – mai multe detalii aici

Pentru alte aparate asemanatoare consultati acest link

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *