Veliko Tarnovo – Hotel Concorde ianuarie 2017

Vizita in Veliko Tarnovo – Hotel Concorde

Acesta este catalogat la 3 stele, cu un scor pe booking de 8.4.

Aspecte pozitive:

Camera a fost mare, iar patul confortabil. Decorul era unul de bun gust si bine ales, fiind modernizat. Singurul lucru care nu se potrivea cu intreaga camera era televizorul (model vechi), dar asta nu conta foarte mult. In ceea ce priveste micul dejun, pot spune ca a fost unul diversificat si destul de bun, iar un plus a fost locatia in care se servea. Dimineata se urca in Sky-bar, care era la ultimul etaj, cu o panorama draguta.

Desi era iarna, si destul de frig afara, camera a fost una calduroasa, dar incalzirea se facea prin ventilatie si nu calorifere. Acum depinde de fiecare, daca va deranjeaza sau nu zgomotul aerului noaptea. Un alt aspect pozitiv, este pozitionarea centrala, ajungand destul de repede in punctele de atractie. De-asemenea semnalul wi-fi era foarte bun.

Aspecte negative:

Cel mai mare minus este legat de parcarea hotelului. Nu are o parcare privata, ci este pe strada, in fata hotelului, dar este foarte mica. Incap doar cateva masini, si trebuie sa aveti grija sa parcati doar in aria hotelului. In caz contrar riscati amenzi, fiindca in rest parcarea este interzisa. Mai mult iarna nici macar nu este deszapezita, astfel se face si mai mica. Am primit optiunea sa parcam la un hotel in apropiere, dar si acela avea toate locurile ocupate. Iar dimineata nu era apa calda, nu stiu daca a fost doar o intamplare, dar nu era placut sa se intample acest lucru in miezul iernii.

Tip cazare disponibila (pot fi mai multe camere de tipul respectiv):

  • Cameră dublă (Capacitate: 2 persoane / camera)
  • Cameră Super de lux (Capacitate: 2 persoane / camera)
  • Camera VIP cu cadă (Capacitate: 2 persoane / camera)
  •  Suită (Capacitate: 3 persoane / camera)

Descriere Hotel Concorde preluata de pe booking:

Hotelul Concorde este situat in partea centrala a orasului Veliko Tarnovo, pe o strada
linistita. Se afla la 5 minute mers pe jos de de centrul orasului si de toate
atractiile.

Hotelul are 4 etaje si este deservit de un lift luxos. De la barul de pe acoperis, oaspetii pot admira vederea la dealul Sveta Gora si la situl arhitectural Arbanasi. Cladirea este listata ca monument cultural al orasului vechi, iar interiorul hotelului are un decor care combina stilul frantuzesc rafinat cu cel italienesc clasic.

Hotelul are un bar confortabil in hol, sala de conferinte, sauna si separeu in culori relaxante. In plus, proprietatea ofera oaspetilor parcare, servicii de taxi si de închirieri auto, precum si buchete de flori personalizate.

Cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie. I-au dat scorul 8,6 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Hotel Concorde a intampinat clientii Booking.com incepand cu 5 mai 2010.

Puteti rezerva pe booking:

Daca faceti rezervarea pe booking si va cazati de pe acest link, obtineti 10% din valoare inapoi din partea Booking. Odata ce ati intrat, alegeti perioada dorita in care doriti sa programati concediul si scrieti numele pensiunii in bara de cautare.

Mai multe detalii despre ce am vizitat, puteti gasi in articolul Iarna in Bulgaria in Borovets si Veliko Tarnavo 2017

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *