Street Food Bucuresti noiembrie 2017

Street Food Bucuresti

Street Food este organizat in perioada 3-5 noiembrie 2017, in parcarea Kaufland de pe Barbu Vacarescu, Bucuresti. Am ramas surprins sa vad foarta multa lume venita la acest mic eveniment dedicat mancarii stradale.

Ne-am hotarat sa facem o mica vizita la targ, in special dupa o mica plimbare in oras si cand sentimentul de foame devenea din ce in ce mai puternic ­čÖé

Parcarea este plina de truck-uri care doresc sa te atraga cu mancarea lor delicioasa. Ce-i drept nu este foarte accesibila, dar este de calitate.

Placerea de a manca

Se vede pasiunea bucatarilor si echipelor lor care doresc sa te atraga cu tot felul de bunataturi.

Acesti oameni sunt dedicati artei culinare si strabat tara noastra in lung si in lat pentru a oferi oamenilor de pretutindeni o mica parte din experienta lor sub forma unor delicatese culinare.

Daca nu ai alt plan, merita sa faci o mica vizita ­čÖé in seara aceasta si maine.

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban ­čÖé

Food… food…food

Daca doriti sa va cazati in Bucuresti puteti face rezervarea pe booking de pe acest link, astfel obtineti 10% din valoare inapoi din partea Booking. Odata ce ati intrat, alegeti perioada dorita in care doriti sa programati concediul si scrieti numele pensiunii dorite in bara de cautare.

Daca ti-a placut articolul, poti da like la pagina de Facebook Viata prin Fotografie by Mihai Serban ­čÖé

Aparat foto utilizat

Sony Alpha A6000 + obiectiv kit 16-50 mm + obiectiv SEL 55-210 mm –┬áIl puteti achizitiona in Romania de la magazinul F64 – mai multe detalii aici

Pentru alte aparate asemanatoare consultati acest link

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *